Durkopp Brommers en Scooters


durkopp brommers opknappen

Informatie en foto's van de Durkopp bromfietsen

 

Terug naar overzicht

Durkopp Oldtimers Reviseren

Dürkopp was in 1956 waarschijnlijk de eerste bromfiets fabrikant met een 3versn. motor. En wat voor één: zeer compact, met aluminium cilinder en bijzonder symmetrisch gebouwd. De NL renner Cees van Dongen heeft er in het begin van zijn race carriëre nog mee gereden!

 durkopp brommer reviseren


brommers dürkopp

Mooie scooter de Durkopp Diana bouwjaar 1958.

Dürkopp met zijn typich geluid  uitlaat

Durkopp bromfiets Fratz 1958. Wat een elegante brommer. Heeft u nog foto's of afbeeldingen van de Durkopp scooter of bromfiets. Wij plaatsen deze graag.


durkopp md 150

Durkopp MD 150 bromfiets


Reacties

Wie kan mij vertellen hoe je foto's op deze site kan zetten? Ik heb nog mooie foto's van HMW en Durkopp bromfietsen o.a. Ik zoek ook nog een Durkopp brommer te koop.

Dur kopp was in 1956 waarschijnlijk de eerste bromfiets fabrikant met een 3 versnelling motor. En wat voor zeer compact, met aluminium cilinder en bijzonder symmetrisch gebouwd. De NL renner Cees van Dongen heeft er in het begin van zijn race carriere nog mee gereden.

Inmiddels heb ik een Dukopp Dianette Mokick gekocht. Ik ben nu bezig met de restauratie. Daarvoor zoek ik nog enkele onderdelen.Wie weet een adres daarvoor in Duitsland of elders?Alvast bedankt! Met groet, Dirk

Foto geplaatst Durkopp bromfiets Fratz uit 1958';